menu

Meer dan opvang alleen

 

Het Paleisje streeft ernaar om meer te zijn dan opvang alleen. Als team zijn wij continue bezig met het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten die een toegevoegde waarde hebben voor zowel ouder/verzorger en kind als voor ons als bedrijf. Het Paleisje gaat verder waar anderen stoppen. Het Paleisje is van mening dat het continue  streven naar een hoger niveau dit de kwaliteit en service ten goede komen. Zo komen er jaarlijks nieuwe activiteiten bij en blijven geslaagde activiteiten terugkeren.


Pyjamaparty

Het Paleisje organiseert één keer per jaar een pyjamaparty voor de peutertjes vanaf 2 jaar. Dit is een party die plaatsvindt na de opvangdag van 18.30 tot 21.00 uur. Meestal is dit de eerste vrijdagavond nadat Sint in het land is. De kindjes mogen aan het begin van de avond hun schoentje zetten voor Sinterklaas. Voor de kindjes is het echt een pyjamaparty, want ze komen net als de pedagogisch medewerkers in hun pyjama. De avond brengen ze door met leuke activiteiten, spelletjes en een koningsmaaltijd.


Opa en Oma week

Deze week staat in het teken van de grootouders. Opa’s en Oma’s kunnen gedurende deze week een kijkje komen nemen bij hun kleinkind(eren). Veel grootouders zijn nog wat huiverig voor de kinderopvang. Door ze op het kinderdagverblijf uit te nodigen, krijgen ze een hele andere kijk op de kinderopvang. Ze worden verwelkomd met koffie en wat lekkers, daarna krijgen ze een rondleiding door het gebouw. De dag sluiten ze af bij hun kleinkind(eren) op de groep, waar ze mee mogen helpen met activiteiten. Als bedankje krijgen ze een leuk aandenken mee naar huis overhandigd door hun kleinkind(eren).


Mama Event

Het Mama Event wordt op iedere locatie van Het Paleisje gehouden. Dit Event wordt in samenwerking met diverse partners georganiseerd en staat in het teken van (toekomstige) mama’s. U kunt hierbij denken aan het laten maken van echo’s, fotoshoot, allerlei kraampjes met leuke hebbedingetjes, nieuw en tweedehandskleding en nog veel meer. Mocht u als partner deel willen nemen aan het Mama Event, neem dan contact met ons op.


Koningsspelen

Sinds dat de Koningsspelen zijn geïntroduceerd doet Het Paleisje mee aan de Koningsspelen. Kinderopvang is officieel uitgesloten van deelname, maar bij Het Paleisje wordt het zo leuk ervaren dat Het Paleisje dit ieder jaar zelf organiseert.


Zomerfeest

Ieder jaar Organiseert Het Paleisje een zomerfeest. Meestal wordt dit feest net voor de zomer gehouden. Iedereen is welkom op het zomerfeest, ouders/verzorgers, kinderen, familieleden en potentiële klanten. Er worden Oud-Hollandse spelletjes gedaan, kinderen kunnen worden geschminkt, er staat een springkussen en er worden rondleidingen gegeven.


De Paleis Courant

De Paleiscourant komt 2x per jaar uit. Hier vindt u nieuws over het kinderdagverblijf en Bso, de ditjes en datjes van de kindjes, actuele kinderonderwerpen, nieuws, bericht van de oudercommissie, nieuws over de pedagogische medewerkers, kortom genoeg nieuws om het krantje aandachtig door te lezen. Het blad komt één keer per 6 maanden uit en wordt digitaal verspreid.


Peuterdans

Peuterdans is een stimulans voor motorische ontwikkeling en een prikkel voor de fantasie van kinderen. Alle medewerkers van Het Paleisje hebben deelgenomen aan de cursus Peuterdans en zijn in het bezit van een certificaat om de peuterdans te verzorgen. Het Paleisje is van mening dat peuterdans, naast dat het een stimulans is voor de motorische ontwikkeling, ook een uitstekende motivatie is om voldoende te bewegen. De peuterdans wordt dagelijks aangeboden op alle locaties.


 

Laatste Nieuws

Houd onze laatste nieuws pagina goed in de gaten voor alle nieuwtjes, updates, activiteiten en evenementen.

Terug naar boven